AK Advocaten Je neemt niet zomaar een advocaat in de arm
AK Advocaten

AK Advocaten

Door rood rijden
omdat de kinderen je afleiden...

Verkeersstrafrecht is een specifiek
onderdeel binnen het strafrecht.
Iedere verkeersdeelnemer kan hiermee
te maken krijgen als hij bewust of
onbewust de verkeersregels
overtreedt.

Gespecialiseerd team ervaren verkeersstrafrecht advocaten

Tal van gedragingen kunnen een overtreding van wettelijke regels opleveren waardoor een verkeersdeelnemer als verdachte wordt aangemerkt in een strafzaak.

Een biertje teveel, haast, onoplettendheid of gevaarlijk verkeersgedrag kan grote strafrechtelijke consequenties hebben. Ook een eenvoudige inschattingsfout kan leiden tot een verkeersongeval met ernstige (strafrechtelijke) gevolgen. Dit brengt een hoop onzekerheden en zorgen met zich mee.

De sectie verkeersstrafrecht van AK Advocaten ondersteunt u graag.

Medewerkers verkeersstrafrecht

Jeroen van Kollenburg en Frans van Meer vormen samen de sectie verkeersstrafrecht van AK Advocaten.

Frans van Meer

Jeroen van Kollenburg

Juridisch advies nodig?

Heeft u een vraag aan een van onze juridisch medewerkers of advocaten? Neem dan contact op met ons team. Wij staan u graag bij!

Neem contact op

Sectie verkeersstrafrecht AK Advocaten

Jeroen en Frans hebben allebei jarenlange ervaring in uiteenlopende zaken op het gebied van het verkeersstrafrecht. Denk hierbij aan:

Bent u betrokken bij een andere verkeerssituatie die leidt tot een strafzaak?

Advocaten gespecialiseerd in verkeersstrafrecht

Jeroen en Frans zijn gespecialiseerd in verkeersstrafrecht en staan door het hele land cliënten bij.

Het maakt niet uit of het gaat om een zitting bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant of bij de rechtbank Amsterdam, de rechtbank Noord-Holland, de rechtbank Rotterdam of de rechtbank Limburg. Alle rechtbanken van Nederland behoren tot werkgebied. Verkeersfouten kunnen immers overal in Nederland worden gemaakt en berecht. Schroom vooral niet om contact met onze advocaten op te nemen.

Door hun jarenlange ervaring kunnen Jeroen en Frans een goede inschatting maken van de kansen in een zaak. Bovendien werken zij snel en efficiënt, waardoor de kosten tot de noodzakelijke kunnen worden beperkt. Afhankelijk van uw keuze wordt opgetreden op basis van een uurtarief of op basis van een vaste prijsafspraak.