Rechtsgebied

Verkeersstrafrecht

Verkeersstrafrecht is een specifiek onderdeel binnen het strafrecht. Iedere verkeersdeelnemer kan hiermee te maken krijgen als hij bewust of onbewust de verkeersregels overtreedt.

Verkeersstrafrecht is een specifiek onderdeel binnen het strafrecht.

Tal van gedragingen kunnen een overtreding van wettelijke regels opleveren waardoor een verkeersdeelnemer als verdachte wordt aangemerkt in een strafzaak.

Een biertje teveel, haast, onoplettendheid of gevaarlijk verkeersgedrag kan grote strafrechtelijke consequenties hebben. Ook een eenvoudige inschattingsfout kan leiden tot een verkeersongeval met ernstige (strafrechtelijke) gevolgen. Dit brengt een hoop onzekerheden en zorgen met zich mee.

De sectie verkeersstrafrecht van Asselbergs & Klinkhamer Advocaten ondersteunt u graag.

Direct

Juridisch advies?

Neem contact op met de sectie verkeersstrafrecht via het contactformulier of bel 076-5022080 om een kennismakingsafspraak in te plannen.

Sectie verkeersstrafrecht Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Jeroen en Frans hebben allebei jarenlange ervaring in uiteenlopende zaken op het gebied van het verkeersstrafrecht. Denk hierbij aan:

Bent u betrokken bij een andere verkeerssituatie die leidt tot een strafzaak?

Advocaten gespecialiseerd in verkeersstrafrecht

Jeroen en Frans zijn gespecialiseerd in verkeersstrafrecht en staan door het hele land cliënten bij. 

Het maakt niet uit of het gaat om een zitting bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant of bij de rechtbank Amsterdam, de rechtbank Noord-Holland, de rechtbank Rotterdam of de rechtbank Limburg. Alle rechtbanken van Nederland behoren tot werkgebied. Verkeersfouten kunnen immers overal in Nederland worden gemaakt en berecht. Schroom vooral niet om contact met onze advocaten op te nemen.

Door hun jarenlange ervaring kunnen Jeroen en Frans een goede inschatting maken van de kansen in een zaak. Bovendien werken zij snel en efficiënt, waardoor de kosten tot de noodzakelijke kunnen worden beperkt. Afhankelijk van uw keuze wordt opgetreden op basis van een uurtarief of op basis van een vaste prijsafspraak.