Frans van Meer - Asselbergs & Klinkhamer Advocaten
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Frans

Frans van Meer

Beëdigingsdatum: 4 juni 2008

Maakt deel uit van de secties:
Arbeidsrecht, Verkeersstrafrecht

Over mij

Frans werkt sinds januari 2008 bij Asselbergs & Klinkhamer. Hij houdt zich met name bezig met het arbeidsrecht. Zo adviseert en procedeert hij onder meer over collectief en individueel ontslag, arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen, arbeidsvoorwaarden, ziekte en arbeidsongeschiktheid en in geschillen over concurrentie- en relatiebedingen. Frans werkt voornamelijk voor werkgevers, maar treedt ook voor werknemers op.

De aanpak van Frans is oplossingsgericht. Zijn adviezen zijn praktisch en no-nonsense, maar hij schuwt een procedure niet. Frans hecht aan een duurzame relatie met zijn klanten. Veel van zijn klanten zien hem dan ook als vaste sparringpartner.

“Het arbeidsrecht is een snel en dynamisch rechtsgebied. Als werkgevers tegen een probleem aanlopen willen ze vaak snel een oplossing en geen wollig advies vol mitsen en maren. Het is fijn als je die oplossing kunt bieden.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds 2008

Specialisatieopleiding:

  • Postacademische specialisatie opleiding arbeidsrecht – Grotius Academie

Lidmaatschappen:

  • Vereniging Sport en Recht
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda / ’s Hertogenbosch

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Ronde Tafel 157
  • ArbeidsmobiliteitsCentrum West-Brabant (ACE)
  • Industriële Kring Etten-Leur
  • Bestuurslid Businessclub Unitas ’30
  • Lid van de raad van toezicht van Stichting LeerSaam

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Na een bijzonder mooie tijd en met veel plezier te hebben gewerkt kwam de winkel in financiële problemen waardoor de eigenaar besloot te verkopen en ik dus werd overgenomen. Los van mijn kwaliteiten bleek er geen ruimte meer voor mij te zijn. Er werd geprobeerd mij op een goedkope manier buiten te werken door pesterijen en inhouden van salaris. Gelukkig kreeg ik het advies om Asselbergs & Klinkhamer in de arm te nemen, ik heb hier geen seconde spijt van gehad. Het heeft al met al vrij lang geduurd tot afronding van deze zaak maar dat is mijn inziens niet te wijten aan mijn advocaat Frans van Meer.

Frans gaf mij in het eerste gesprek aan dat ik er niet van uit hoefde te gaan dat ik een hoofdprijs binnen zou slepen. Dat was voor mij ook niet de insteek. Ik wilde gewoon waar ik recht op had. Uiteindelijk heb ik wel het idee dat ik iets meer heb gekregen maar ergens ook wel weer verdiend omdat ik door de hele situatie gezondheidsklachten overhield. Ik kan in ieder geval met een gerust hart alles achter me laten zonder frustratie, dat is voor mij enorm belangrijk.

— Marc, Etten-Leur

Onze eerste ervaring met de advocatuur is als heel prettig ervaren. Al was het een moeilijk proces werd er wel goed naar ons geluisterd en steeds ingespeeld op onze wensen.

— Richard, Dordrecht

Ben al meerdere keren bij Asselberg & Klinkhamer goed bijgestaan

— Koen van Hooft

Hele goede service. Fantastisch geholpen!

— Mark de Hooge

De heer Van Meer was altijd bereikbaar en - belangrijker nog - altijd ter zake kundig. Daarnaast was de omgang bijzonder prettig.

— Mevr. -

De zaak is tot grote tevredenheid snel en netjes afgehandeld. Altijd zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

— Mario Vroegrijk

Goed en pragmatisch advies van Frans. Goede inschatting van hem hoe de wederpartij zou reageren. Daardoor een snelle en voorspoedige afwikkeling van de zaak aangaande beëindiging van een arbeidsovereenkomst van een medewerker. Fijn dat Frans over een goede dosis empathie beschikt waardoor er ook tussen ons een goede klik is.Ik hoop Frans of één van zijn collega's niet meer nodig te hebben. Maar mocht ik toch nog een keer juridisch advies nodig hebben, dan zal ik geen moment twijfelen om Asselbergs & Klinkhamer te bellen!

— Janneke Oudenhoven

Frans heeft in hele korte tijd een goed beeld gekregen van ons bureau en in zijn juridisch advies daarmee perfect aan kunnen sluiten bij onze werkwijze. Zijn advies was helder en gestructureerd, heel erg raak. Met een goede balans tussen objectief en betrokken.

— Janneke Oudenhoven