Asselbergs-Klinkhamer
Juridisch advies nodig? Maak een afspraak
Jeroen van Kollenburg

Jeroen van Kollenburg

Jeroen van Kollenburg

Salary Partner

Jeroen is als salary-partner aan het kantoor verbonden en geeft leiding aan de sectie arbeidsrecht. Jeroen is vanaf januari 1997 werkzaam bij Asselbergs & Klinkhamer Advocaten, aanvankelijk in de algemene praktijk met de nadruk op het gebied van handels- en ondernemingsrecht en strafrecht. In deze praktijken heeft hij veel ervaring opgedaan in de procespraktijk. In de loop van de jaren heeft Jeroen zich gespecialiseerd in de arbeidspraktijk en het (verkeers-)strafrecht.

In het voorjaar van 2008 heeft Jeroen de arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding PALA met succes afgerond. De arbeidsrechtelijke werkzaamheden van Jeroen zien hoofdzakelijk toe op het verlenen van juridische bijstand aan ondernemingen en werknemers bij ontslagzaken, reorganisaties en het medezeggenschapsrecht, maar ook in de advisering ten aanzien van ZZP-contracten en distributie- of agentuurovereenkomsten. Jeroen treedt op in het (semi-)ambtenarenrecht waarin hij zich voornamelijk concentreert op het onderwijsrecht.

De in het verleden door Jeroen opgedane ervaring met het handels- en ondernemingsrecht vormt regelmatig een belangrijk pluspunt bij het behandelen van zaken die zich begeven op het grensvlak van het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. In internationale zaken wordt regelmatig samengewerkt met buitenlandse businesspartners om ervoor te kunnen zorgen dat cliënten optimaal worden bijgestaan. Jeroen is naast het Nederlands ook Engelse, Spaanse en Duitse taal machtig.

Op strafrechtelijk vlak staat Jeroen hoofdzakelijk verdachten bij die voor de rechter moeten verschijnen omdat hen een strafrechtelijk verwijt wordt gemaakt nadat zij betrokken zijn  geraakt bij verkeersongevallen.

Jeroen is betrokken aanwezig  in de regio Etten-Leur, hetgeen onder meer tot uitdrukking komt in bestuursfuncties bij de Industriële kring Etten-Leur, de Stichting Surveillance Vosdonk, en sportvereniging Breda Beach. Om een steentje bij te dragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen is hij tevens voorzitter van de Stichting Vrienden Van Verstandelijk gehandicapten in Etten-Leur.

E: jvk@ak-advocaten.eu
M: 06 205 474 06
T: 076 502 20 80

Beëdigingsdatum: 25 maart 1997
Lees hier de blogposts van Jeroen van Kollenburg

personal linkedin

blog-icon

 

 

Opleidingen:
• Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 1997

Specialisatieopleiding:
• Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)

Lidmaatschappen:
• Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/ ‘s-Hertogenbosch
• Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Maatschappelijke nevenfuncties:
• Bestuurslid Industriële Kring Etten-Leur
• Voorzitter Stichting Surveillance Vosdonk
• ArbeidsmobiliteitsCentrum West-Brabant (ACE)
• Voorzitter beachvolleybal vereniging Breda Beach
• Voorzitter Stichting Vrienden van Verstandelijk Gehandicapten Etten-Leur

Maakt deel uit van de sectie:
Arbeidsrecht
Strafrecht

Terug naar advocaten