Suzanne van Reedt Dortland - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Suzanne

Suzanne van Reedt Dortland

Beëdigingsdatum: 29 augustus 2008

Maakt deel uit van de sectie:
letselschaderecht

Over mij

Suzanne werkt sinds 2012 bij Asselbergs & Klinkhamer. Zij is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht, in het bijzonder in letsel- en overlijdensschade. Suzanne staat slachtoffers bij die geconfronteerd zijn met ernstig letsel na een ongeluk, zoals een ongeluk op het werk, in het verkeer, op school of tijdens het sporten. Daarnaast staat zij slachtoffers van medische fouten bij.

Suzanne vindt het belangrijk om altijd voor haar klanten klaar te staan. Na een eerste inschatting van de zaak maakt zij samen met haar klant een plan van aanpak. Van daaruit gaat Suzanne gericht en doortastend te werk. Vindt zij daarbij uitdagingen op haar pad? Dan gaat zij sneller lopen.

“Mijn klanten hebben allemaal een eigen verhaal. Zij hebben met elkaar gemeen dat zij door een ongeluk ernstig letsel hebben opgelopen. Omdat iedereen na een ongeluk recht heeft op geluk, help ik om ze zo veel mogelijk in de situatie te brengen van voor het ongeluk. Het geeft mij veel voldoening om op die manier het verschil te kunnen maken voor mijn klanten.”

Naast slachtoffers staat Suzanne ook zorgverzekeraars en werkgevers bij in regreszaken. Zij verzorgt op dit terrein ook lezingen voor ziektekostenverzekeraars.

Opleidingen:

  • Universiteit Maastricht

Verbonden aan kantoor sinds: 2012

Specialisatieopleidingen

  • LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade (cum laude)

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Letselschade Advocaten
  • Vereniging Jonge Professionals Personenschade

Maatschappelijke nevenfuncties:

  • Annotator voor PS-Updates
  • Voorzitter Wijkraad Sportpark I-II
  • Lid vereniging FemX

Publicaties:

  • Annotatie van S.M.P. (Suzanne) van Reedt Dortland bij Rechtbank Amsterdam 4 april 2019: Onder welke omstandigheden kunnen partijen niet aan een gezamenlijke rapportage worden gehouden?

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Vriendelijke en professionele benadering!

— Sandra de Boer-Roza

“Alle aspecten van “”de zaak”” kregen de benodigde aandacht (werden besproken/uitgelegd). Het contact was bijzonder goed en ontspannen. Het gevoel ontstond al gauw dat e.e.a. in goede handen was. Door de goede mondelinge (voornamelijk via telefoon) en schriftelijke contacten heeft de (grote) afstand geen nadelige invloed gehad.

— Anoniem

Samenwerking was zeer prettig. Ik heb steeds het gevoel gehad dat Suzanne alles er aan deed om de zaak zo goed mogelijk voor mij af te wikkelen. Strategie werd steeds besproken en keuze bij mij neergelegd. Altijd alert en attent reagerend op vragen. Ook in het begin, toen contact met vorige advocaat (die na overlijden van mijn eerste de zaak overnam) vervelend werd, namen jullie het heft in handen om dit netjes af te (laten) wikkelen.

— Wilma Lucassen-van den Berg

Alles tot in de puntjes geregeld.

— Anoniem

Ik zou Asselbergs & Klinkhamer Advocaten zeker aanraden want ze hanteren een vriendelijke professionele benadering!

— Sandra de Boer-Roza