AK Advocaten niet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Familie heb je niet voor het kiezen,je familierecht advocaat wel

Bij AK Advocaten begrijpen we dat familierechtelijke kwesties
veel zorgen met zich mee brengen. Met onze expertise op alle
vlakken van het familierecht staan we voor jou klaar. Denk hierbij
aan een scheiding, alimentatie, een ouderschapsplan, afwikkeling
huwelijkse voorwaarden en nog meer. Onze begeleiding
kenmerkt zich door een persoonlijke en creatieve aanpak.

Wij hebben een brede expertise op het gebied van familierecht

Het familierecht gaat over alle belangrijke momenten in het leven, van de geboorte tot het overlijden. Natuurlijk spelen kinderen een belangrijke rol, maar het familierecht kent ook vele financiële aspecten. Onze familierechtspecialisten hebben als mediator en advocaat jarenlange ervaring. Bekijk hieronder waarbij we je kunnen helpen.

Maak kennis met onze

familierechtspecialisten

Kenmerkend voor onze gespecialiseerde advocaten is dat zij hun ruime ervaring en juridische kennis combineren met een persoonlijke en creatieve aanpak. Zij denken buiten de juridische kaders om optimaal maatwerk te kunnen leveren.

Zo werken onze familierechtadvocaten

In familierechtelijke zaken moet veel geregeld worden. Soms zie je zelf door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag met structuur en een duidelijk stappenplan. 

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor mediation of het inschakelen van een eigen advocaat, maken we samen een plan van aanpak gebaseerd op jouw wensen en doelen. Onze aanpak bestaat uit maatwerk. Wij werken niet vanuit modellen en formats, maar passen onze aanpak aan op jouw situatie. Zo werken we op basis van uurtarieven, met uitzondering van ons vaste prijspakket voor mediation. Op deze manier kunnen we een traject vormgeven dat toegespitst is op jouw zaak.

We geven een realistische inschatting van het te behalen resultaat en staan met jou stil bij de kansen en de risico’s. Op die manier weet je wat je kunt verwachten. En dat is wel zo fijn in een tijd vol met onzekerheden. Wij pakken het op en denken met jou mee. Waar nodig werken wij nauw samen met de andere secties van ons kantoor of externe deskundigen en hulpverleners.

Juridisch advies nodig?

Heb je een vraag of wil je jouw huidige situatie graag bespreken met één van onze familierechtspecialisten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en op onze kosten.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Advocatenkantoor in Etten-Leur

AK Advocaten is gevestigd aan de Bredaseweg in Etten-Leur en bestaat al ruim 40 jaar. Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein, recht voor de deur. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Wij zitten in de buurt van Etten-Leur, Breda, Moerdijk, Steenbergen, Halderberge, Zundert, Rucphen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Sint Willebrord, Zevenbergen, Hoeven, Oudenbosch en Halsteren.

Dit is wat klanten over ons zeggen

97% van onze klanten beveelt ons aan en is tevreden met het behaalde resultaat.

Anouk, na een aantal jaar, mogen we het dossier sluiten. En met een goede uitkomst. Wij zien het als een mijlpaal en we hopen dat het ons rust gaat brengen. Ik wil jou heel erg bedanken. Allereerst voor je kennis en kunde als advocaat. Maar ook voor je begeleiding, ondersteuning, motivatie en begrip als mens naar mij toe. Dit traject was voor mij soms erg emotioneel of confronterend. Ik heb ervaren dat bij jou daar ruimte voor mag zijn. Dit was erg belangrijk voor mij. Dank hiervoor.

— Audrey, gezag en omgang

Ik ben door Anoeska zeer deskundig ondersteund tijdens de afwikkeling van mijn scheiding. Het was een enorm ingewikkeld en langdurig proces en zonder haar deskundig advies had ik het nooit goed af kunnen sluiten. Ze was heel persoonlijk, enorm begripvol, zeer geduldig en vooral heel deskundig. Een erg fijne advocaat om mee samen te werken, ik ben haar erg dankbaar.

— Karin, echtscheiding met onderneming

Ik ben door Mevr. Van Ginderen op een prettige en correcte wijze terzijde gestaan. Zij heeft als ter zake kundig adviseur mijn belangen zeer goed behartigd. Ik kan haar als echtscheidingsadvocate zeer aanbevelen.

— Kees, echtscheiding met onderneming

Anouk, ik ben erg dankbaar hoe jij mij zo hebt bijgestaan het afgelopen jaar. Jouw kalmte en inzicht en begrip maakte dat ik nu opnieuw de rust heb om daadwerkelijk opnieuw te beginnen. Maar dan vanuit eigen kracht. Je bent een dijk van een advocaat, maar vooral een mooi mens! Dank je wel.

— Vera, wijziging kinder- en partneralimentatie