AK Advocaten niet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Familie heb je niet voor het kiezen,je familierecht advocaat wel

Bij AK Advocaten begrijpen we dat familierechtelijke kwesties
veel zorgen met zich mee brengen. Met onze expertise op alle
vlakken van het familierecht staan we voor jou klaar. Denk hierbij
aan een scheiding, alimentatie, een ouderschapsplan, afwikkeling
huwelijkse voorwaarden en nog meer. Onze begeleiding
kenmerkt zich door een persoonlijke en creatieve aanpak.

Wij hebben een brede expertise op het gebied van familierecht

Het familierecht gaat over alle belangrijke momenten in het leven, van de geboorte tot het overlijden. Natuurlijk spelen kinderen een belangrijke rol, maar het familierecht kent ook vele financiële aspecten. Onze familierechtspecialisten hebben als mediator en advocaat jarenlange ervaring. Bekijk hieronder waarbij we je kunnen helpen.

Maak kennis met onze

familierechtspecialist

Kenmerkend voor onze gespecialiseerde advocaat is dat zij haar ruime ervaring en juridische kennis combineert met een persoonlijke en creatieve aanpak. Zij denkt buiten de juridische kaders om optimaal maatwerk te kunnen leveren.

Zo werkt onze familierechtadvocaat

In familierechtelijke zaken moet veel geregeld worden. Soms zie je zelf door de bomen het bos niet meer. Wij helpen je graag met structuur en een duidelijk stappenplan. 

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor mediation of het inschakelen van een eigen advocaat, maken we samen een plan van aanpak gebaseerd op jouw wensen en doelen. Onze aanpak bestaat uit maatwerk. Wij werken niet vanuit modellen en formats, maar passen onze aanpak aan op jouw situatie. Zo werken we op basis van uurtarieven, met uitzondering van ons vaste prijspakket voor mediation. Op deze manier kunnen we een traject vormgeven dat toegespitst is op jouw zaak.

We geven een realistische inschatting van het te behalen resultaat en staan met jou stil bij de kansen en de risico’s. Op die manier weet je wat je kunt verwachten. En dat is wel zo fijn in een tijd vol met onzekerheden. Wij pakken het op en denken met jou mee. Waar nodig werken wij nauw samen met de andere secties van ons kantoor of externe deskundigen en hulpverleners.

Juridisch advies nodig?

Heb je een vraag of wil je jouw huidige situatie graag bespreken met onze familierechtspecialisten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je graag. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend en op onze kosten.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Advocatenkantoor in Etten-Leur

AK Advocaten is gevestigd aan de Bredaseweg in Etten-Leur en bestaat al meer dan 40 jaar. Parkeren is mogelijk op ons eigen terrein, recht voor de deur. Door onze brede expertise zijn wij in staat onze klanten op alle vlakken juridisch te ondersteunen. Wij zitten in de buurt van Etten-Leur, Breda, Moerdijk, Steenbergen, Halderberge, Zundert, Rucphen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Woensdrecht, Sint Willebrord, Zevenbergen, Hoeven, Oudenbosch en Halsteren.

Dit is wat klanten over ons zeggen

In geval van een echtscheiding hoopt wellicht iedereen de hele zaak af te kunnen wikkelen in goed overleg en zonder externe expertise. Als het proces dan toch volledig blijkt te escaleren, ben je blij dat je wordt bijgestaan door een expert van AK Advocaten. Zij brengt 'rust in de tent', schetst duidelijk hoe het proces eruit ziet en voorziet je van de informatie, die op dat moment relevant is. Algehele communicatie is zeer professioneel, maar zeker niet 'stijfjes' of heel formeel. Even sparren is altijd een optie en daarvoor een momentje prikken is snel geregeld. Een hoog inlevingsvermogen zorgt ervoor dat ze echt weet wat er speelt en een gepaste reactie daarop is dan ook snel geformuleerd. 'Zacht' als het gaat om de kinderen, maar heel 'scherp' in de rechtbank. Ik hoop een dergelijk traject niet nogmaals mee te maken, maar mocht het toch zo lopen, dan weet ik waar ik moet zijn.

— Bas, echtscheiding met kinderen

Ik ben door Anoeska zeer deskundig ondersteund tijdens de afwikkeling van mijn scheiding. Het was een enorm ingewikkeld en langdurig proces en zonder haar deskundig advies had ik het nooit goed af kunnen sluiten. Ze was heel persoonlijk, enorm begripvol, zeer geduldig en vooral heel deskundig. Een erg fijne advocaat om mee samen te werken, ik ben haar erg dankbaar.

— Karin, echtscheiding met onderneming

Ik ben door Mevr. Van Ginderen op een prettige en correcte wijze terzijde gestaan. Zij heeft als ter zake kundig adviseur mijn belangen zeer goed behartigd. Ik kan haar als echtscheidingsadvocate zeer aanbevelen.

— Kees, echtscheiding met onderneming

Ruim 2,5 jaar stap voor stap bijgestaan door een topadvocate. Top, omdat ze de juridische strategie en opties systematisch steeds met mij afstemde en daarbij altijd de combinatie legde met hoe ik me daarbij voelde of zou kunnen gaan voelen. Bij de strategische overwegingen en/of bij de (re)acties van de tegenpartij bracht ze op evenwichtige wijze ook de minder aangename gevolgen in beeld.

— Mariëtte, afwikkeling samenlevingscontract