Asselbergs-Klinkhamer
Juridisch advies nodig? Maak een afspraak
Ine Dilven

Ine Dilven

Ine Dilven

Advocaat

Ine werkt sinds 2002 bij Asselbergs & Klinkhamer advocaten. Ze begon op de sectie ondernemingsrecht, waar ze veel heeft geprocedeerd en onderhandelingservaring heeft opgedaan. Ook hield Ine zich toen al bezig met het aansprakelijkheidsrecht en het strafrecht. In 2010 maakte Ine de overstap naar de sectie letselschaderecht. Op dit moment bestaat haar praktijk volledig uit letselschadezaken. Ine is onder meer gespecialiseerd in het (verkeers-)strafrecht en staat veel slachtoffers en nabestaanden van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven bij. Haar ervaring als strafrechtadvocaat komt haar daarbij goed van pas.

Slachtoffers en nabestaanden in het algemeen, en slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven in het bijzonder, zijn bij Ine in goede handen. Zij doet haar werk vol overgave en spant zich tot het uiterste in om te voorkomen dat haar klanten zich door een lang slepende procedure voor een tweede keer slachtoffer voelen. Daarbij zoekt Ine graag naar creatieve oplossingen, bijvoorbeeld om de zaak te versnellen.

Klanten waarderen het dat Ine betrokken, bereikbaar en betrouwbaar is. Daarnaast hebben ze waardering voor haar deskundigheid en snelheid. Ook vinden ze het fijn dat Ine in een spannende periode een luisterend oor biedt als dat nodig is.

Ine is getrouwd en heeft twee dochters. In haar vrije tijd sport ze veel en gaat ze er graag op uit met haar kinderen en honden. Ine is een buitenmens met een passie voor koken.

Ine blogt regelmatig over haar werk. U leest deze blogs hier.

E: id@ak-advocaten.eu
M: 06 286 720 00
T: 076 502 20 80

Beëdigingsdatum: 29 augustus 2002

personal linkedin

blog-icon

 

Opleidingen:
• Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2002

Specialisatieopleiding:
• Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Lidmaatschappen:
• Vereniging van Letselschade Advocaten (www.lsa.nl)
• Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (www.langzs.nl)
• Ondernemersvereniging Wouw (www.ovw-wouw.nl)
• Vereniging Jonge Professionals Personenschade  (www.vjpp.nl)

Maatschappelijke nevenfunctie:
• Lid van de Raad van Toezicht en secretaris van de Nassau Scholengemeenschap te Breda.

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht
Strafrecht

Terug naar advocaten