AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Ine

Ine Dilven

Beëdigingsdatum: 29 augustus 2002

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Ine werkt sinds 2002 bij AK advocaten. Ze begon op de sectie ondernemingsrecht, waar ze veel heeft geprocedeerd en onderhandelingservaring heeft opgedaan. Ook hield Ine zich toen al bezig met het aansprakelijkheidsrecht en het strafrecht. In 2010 maakte Ine de overstap naar de sectie letselschaderecht. Op dit moment bestaat haar praktijk volledig uit letselschadezaken. 

Ine staat veel slachtoffers en nabestaanden van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven bij. Daarbij komt haar ervaring als strafrechtadvocaat haar goed van pas. Ine is lid van de Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS). Slachtoffers en nabestaanden in het algemeen, en slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven in het bijzonder, zijn bij haar dus in goede handen.

“Ik vind het belangrijk te voorkomen dat mijn klanten zich door een lang slepende procedure voor een tweede keer slachtoffer voelen. Daarom bied ik ze een luisterend oor en ben ik altijd op zoek naar creatieve oplossingen, bijvoorbeeld om de zaak te versnellen.”

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2002

 

Specialisatieopleidingen:

  • Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Fantastisch. Bij toeval bij jullie kantoor uitgekomen zijn wij bijgestaan door Ine Dilven. Zij heeft ons op een zeer prettige manier door de vaak moeilijke rechtszaken heen geloodst. Wij en ons gezin bewaren een bijzonder fijne herinnering aan haar.

— Piet en Addie, Rijsbergen

Duidelijk en vakkundig

— Syvlia, Ridderkerk

Mijn ervaring met het kantoor Klinkhamer Advocaten is heel goed met name Mark van de Bijl en Ine Dilven hebben mijn super goed geholpen. Met goede raad ondersteuning en deskundige advisering met mijn rechtszaak. Ben super blij met het resultaat.

— Mark, Breda

Mijn advocate heeft mij meteen gerustgesteld in het 1e gesprek. Ze nam mij ook in bescherming om het verhoor van de dader niet te laten lezen maar duidelijk aangaven dat hij ontkend. Ze was heel duidelijk en ze heeft veel ervaring in zaken zoals die van mij. Ze heeft voor mij gezorgd tot en na de rechtszaak en mij altijd op de hoogte gehouden.

— Karen, Kaatsheuvel

Mijn ervaring is redelijk goed,in het begin van het traject was de communicatie heel goed. Maar in de periode van dik 5,5 jaar,werd het steeds minder. Helaas lag het het meeste aan de communicatie met de verzekering van de tegenpartij, dat erg traag liep. Elke keer was er wel weer een reden,om mij door de molen te halen. Terwijl het allang duidelijk was,hoe de situatie was. Soms was de communicatie snel,maar soms ook erg traag. Het hele traject heeft mij zowel mentaal als fysieke, uitgeput. Ik moest de laatste 2,5 jaar,achter mijn antwoorden aan,dan kwam er elke keer wel wat tussen. Het is gelukkig afgehandeld nu,en nu kan ik proberen alles op een rijtje te zetten,en te rusten.

— Ron, Oud Gastel

Ine toonde zich betrokken.

— A.J. van Zanten

Wij wilden heel graag duidelijkheid. Ine en Astrid hebben daar samen heel snel voor gezorgd.

— D. Beuzenberg Reuvers

Een luisterend oor en denkt mee in oplossingen.

— Kayleigh Hansum