Ine Dilven - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
Asselbergs & Klinkhamer advocaten

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Ine

Ine Dilven

Beëdigingsdatum: 29 augustus 2002

Maakt deel uit van de secties:
letselschaderecht, verkeersstrafrecht

Over mij

Ine werkt sinds 2002 bij Asselbergs & Klinkhamer advocaten. Ze begon op de sectie ondernemingsrecht, waar ze veel heeft geprocedeerd en onderhandelingservaring heeft opgedaan. Ook hield Ine zich toen al bezig met het aansprakelijkheidsrecht en het strafrecht. In 2010 maakte Ine de overstap naar de sectie letselschaderecht. Op dit moment bestaat haar praktijk volledig uit letselschadezaken. Ine is onder meer gespecialiseerd in het (verkeers-)strafrecht en staat veel slachtoffers en nabestaanden van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven bij. Haar ervaring als strafrechtadvocaat komt haar daarbij goed van pas.

Slachtoffers en nabestaanden in het algemeen, en slachtoffers van ernstige gewelds- en zedenmisdrijven in het bijzonder, zijn bij Ine in goede handen. Zij doet haar werk vol overgave en spant zich tot het uiterste in om te voorkomen dat haar klanten zich door een lang slepende procedure voor een tweede keer slachtoffer voelen. Daarbij zoekt Ine graag naar creatieve oplossingen, bijvoorbeeld om de zaak te versnellen.

Klanten waarderen het dat Ine betrokken, bereikbaar en betrouwbaar is. Daarnaast hebben ze waardering voor haar deskundigheid en snelheid. Ook vinden ze het fijn dat Ine in een spannende periode een luisterend oor biedt als dat nodig is.

Ine is getrouwd en heeft twee dochters. In haar vrije tijd sport ze veel en gaat ze er graag op uit met haar kinderen en honden. Ine is een buitenmens met een passie voor koken.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2002

 

Specialisatieopleiding:

  • Grotius specialisatieopleiding Personenschade

Maatschappelijke nevenfunctie:

  • Lid van de Raad van Toezicht en secretaris van de Nassau Scholengemeenschap te Breda.

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Ine toonde zich betrokken.

— A.J. van Zanten

Wij wilden heel graag duidelijkheid. Ine en Astrid hebben daar samen heel snel voor gezorgd.

— D. Beuzenberg Reuvers

Een luisterend oor en denkt mee in oplossingen.

— Kayleigh Hansum