AK Advocaten Ik benniet zomaar een advocaat
AK Advocaten

AK Advocaten

Maak
kennis met
Caroline

Caroline Mes

Maakt deel uit van de sectie:
Letselschaderecht

Over mij

Caroline werkt sinds september 2021 als jurist bij de sectie Letselschade van AK. Ze houdt zich bezig met verschillende letselschadezaken, zoals verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten en aansprakelijkheid voor dieren. Caroline werkt voornamelijk voor slachtoffers.

“Slachtoffers van een ongeval hebben vaak veel zorgen. Ik vind het belangrijk dat zij krijgen waar zij recht op hebben. Het geeft mij veel voldoening om hen te kunnen helpen en hun zorgen zo veel mogelijk weg te nemen.”

Voordat Caroline bij AK kwam, werkte zij ruim tien jaar bij verschillende rechtbanken. Daardoor weet zij vanuit welk perspectief rechters naar een zaak kijken en wat rechters belangrijk vinden.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg

Verbonden aan kantoor sinds: 2021

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

goed geholpen

— Martha Stuy

Als je op je fiets bent aangereden door een auto zonder dat je daar zelf schuld aan hebt heeft dat een flinke impact op je gedrag erna, zowel weer op de fiets als zelf in de auto rijden. Ik wist niet van het wetsartikel dat voetgangers en fietsers extra beschermd zijn. Kort na het ongeval werd ik gebeld en op de hoogte gesteld hiervan. En daarna ben ik op persoonlijke wijze geadviseerd en begeleidt. Ik heb dat als zeer professioneel en kundig ervaren. Ook het afronden van het dossier en de consequenties naar de toekomst zijn helder toegelicht. Ervaar dat als betrouwbaar en kundig.

— Cees, Oud-Beijerland