Hans van Oijen - Asselbergs & Klinkhamer advocaten
Asselbergs & Klinkhamer advocaten Ik benniet zomaar een advocaat

Asselbergs & Klinkhamer Advocaten

Maak
kennis met
Hans

Hans van Oijen

Beëdigingsdatum: 31 maart 1987

Maakt deel uit van de sectie:
ondernemingsrecht

Over mij

Hans is gespecialiseerd in het handelsrecht en ondernemingsrecht. Daarnaast is hij gespecialiseerd in zaken over rentederivaten (renteswaps, collars, etc.). Binnen het handels- en ondernemingsrecht staat Hans een breed scala aan klanten bij, van particuliere aandeelhouders tot grote bedrijven. Hij adviseert en procedeert over alle problemen waarmee ondernemingen geconfronteerd worden. Ook voert hij procedures bij de Ondernemingskamer.

Hans heeft 33 jaar ervaring als curator. Deze expertise gebruikt hij om klanten in financiële moeilijkheden te adviseren over zaken als een faillissement, een doorstart of bestuurdersaansprakelijkheid.

Zijn ervaring stelt Hans in staat om de zaak snel te analyseren en terug te brengen tot de kern. Hij vindt het belangrijk om zijn klanten te ontzorgen en helder te communiceren. Als dat nodig is kan Hans zijn klanten ook in het Engels en Duits te woord staan.

“Het werk als advocaat ondernemingsrecht is heel afwisselend. Complexe geschillen terugbrengen tot een simpel vraagstuk blijft een uitdaging, ook na al die jaren! ”

Zijn expertise op het gebied van geschillen tussen organen van een vennootschap gebruikt Hans door werkzaam te zijn als arbiter.

Opleidingen:

  • Erasmus Universiteit Rotterdam

Verbonden aan kantoor sinds: 1991

Lidmaatschappen:

  • Betrokken bij diverse verenigingen

Maakt deel uit van de sectie:

Wat klanten over mij zeggen

Ik heb goede ervaringen met Hans en ook met de door hem ingeschakelde collegae

— P.N. de Coninck

Er is een goede communicatie en je wordt persoonlijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ik raad Asselbergs & Klinkhamer Advocaten daarom zeker aan.

— Henk Vingerhoets